Friptură De Vită Italiană

Friptură De Vită Italiană
Carnea de vită italiană este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 571 calorii, 64G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ceapă granulată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-Uri Calde Italiene Friptură De Vită, Friptură De Vită Italiană Pepperoncini, și Sandvișuri Italiene Cu Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați toate ingredientele de condimente într-un borcan mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
3
Tăiați toată grăsimea din carnea de vită. (Mănânc garniturile), dar le puteți tăia în bucăți de mărimea mușcăturii și aranja pe fundul unei tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Presărați garniturile cu o parte din amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
5
Puneți carnea de vită prăjită deasupra garniturilor și acoperiți bine carnea de vită cu mai mult amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Friptură De VităFriptură De Vită
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Stropiți uleiul de măsline deasupra fripturii și bateți uleiul peste condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit pe cel mai mic suport și prăjiți aproximativ 1 1/2 până la 2 ore, neacoperite, până când temperatura internă înregistrează *130 grade F pe un termometru citit instantaneu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți din cuptor la o placă de tăiere și lăsați să se odihnească aproximativ 20 până la 30 de minute înainte de sculptură. Această friptură poate fi folosită pentru sandvișuri, tăiate subțire sau tăiate gros și servite cu sos de vită, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De VităSos De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate44
Revista