Friptură De Vită Florentină
Friptura de vită florentină este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 411 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, pene de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură De Vită La Cuptor Cu Lămâie, Salată De Roșii Cu Friptură De Vită, și Salată De Paste Cu Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde grătarul. Frecați fripturile cu uleiul și presărați sare și piper.
Grătiți fripturile la foc mare timp de 6 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat pe gustul dvs., cu aproximativ 6 minute mai mult pentru rare.
Se servește cu pene de lămâie.
Steak Choice: dacă doriți, utilizați fripturi porterhouse în loc de T-bones. Ambele fripturi osoase provin din secțiunea scurtă a coapsei animalului. Osul separă friptura în secțiuni de coadă și filet. Muschiul cu bandă are mai multă aromă, iar muschiul este mai fraged. Fripturile Porterhouse au mai mult filet, iar oasele T au o secțiune mai mare a coapsei. Alegeți în funcție de preferințe.
Recomandare de vin: nu există nimic ca o friptură grozavă pentru a prezenta un Barolo sau Barbaresco special și, dacă este posibil, mai vechi. Fabricate din struguri nebbiolo, aceste vinuri dezvoltă arome fabulos de complexe de cireșe uscate, eucalipt, florale și trufe, împreună cu o textură mătăsoasă. Ambele au putere de rezervă, dar Barbaresco este mai elegant.