Friptură De Vită Florentină

Friptură De Vită Florentină
Friptura de vită florentină este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 411 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, pene de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură De Vită La Cuptor Cu Lămâie, Salată De Roșii Cu Friptură De Vită, și Salată De Paste Cu Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde grătarul. Frecați fripturile cu uleiul și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Grătiți fripturile la foc mare timp de 6 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat pe gustul dvs., cu aproximativ 6 minute mai mult pentru rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
4
Steak Choice: dacă doriți, utilizați fripturi porterhouse în loc de T-bones. Ambele fripturi osoase provin din secțiunea scurtă a coapsei animalului. Osul separă friptura în secțiuni de coadă și filet. Muschiul cu bandă are mai multă aromă, iar muschiul este mai fraged. Fripturile Porterhouse au mai mult filet, iar oasele T au o secțiune mai mare a coapsei. Alegeți în funcție de preferințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Benzi FripturăBenzi Friptură
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
5
Recomandare de vin: nu există nimic ca o friptură grozavă pentru a prezenta un Barolo sau Barbaresco special și, dacă este posibil, mai vechi. Fabricate din struguri nebbiolo, aceste vinuri dezvoltă arome fabulos de complexe de cireșe uscate, eucalipt, florale și trufe, împreună cu o textură mătăsoasă. Ambele au putere de rezervă, dar Barbaresco este mai elegant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
StruguriStruguri
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista