Friptură de vită cu roșii fierte lent și usturoi

Friptură de vită cu roșii fierte lent și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu roșii gătite lent și usturoi. Această rețetă servește 4. O porție conține 803 calorii, 32g de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $6.65 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de măsline, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Vită Gătită Lent, Friptură De Vită Cu Cafea Gătită Lent, și Paste cu porumb, roșii gătite lent și Confit de usturoi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. condimentați carnea de vită cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și puneți-o într-o tigaie mare. Într-un castron, combinați roșiile, usturoiul, cimbru, ulei, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Împrăștiați amestecul de roșii în jurul cărnii și prăjiți până la coacerea dorită, aproximativ 1 oră pentru mediu-rar (temperatura internă 125 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de feliere. Împărțiți între farfurii individuale și serviți cu roșiile și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista