Friptură De Vită-Cheddar Panini Sandwich-Uri

Friptură De Vită-Cheddar Panini Sandwich-Uri
Friptură de vită-Cheddar Panini Sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 427 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, carne de vită friptă, brânză provolone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Supă De Roșii Cu Friptură De Vită, Cheddar Și Panini De Hrean, Sandvișuri cu carne de vită și Cheddar, și Sandvișuri cu friptură de vită și Cheddar la grătar la cuptor.

Instrucțiuni

1
Saut primele 3 ingrediente într-o tigaie ușor unsă la foc mediu-mare 8 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Întindeți 1 lingură de sos de hrean pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine; se acoperă uniform cu friptură de vită, ceapă gătită și brânză. Se acoperă cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Friptură De VităFriptură De Vită
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PâinePâine
CeapăCeapă
3
Ungeți untul topit pe ambele părți ale sandvișului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Gatiti intr-o presa Panini preincalzita 2 pana la 3 minute sau pana se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
5
Se servește cu sosul de hrean rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista