Friptură de umăr de porc cu Mojo de citrice și sos verde
Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 26 calorii. Dacă 18 cenți pe porție falls în bugetul dvs., friptura de umăr de porc cu Mojo de citrice și sos verde ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Dacă aveți suc de portocale, sos cremos de cilantro-lime, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri cubaneze de porc cu sos Mojo, Umăr de porc prăjit cu anason stelat și sos de soia, și Friptură de porc cotlet cu sos de citrice acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați sucurile de lămâie și portocale și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Adăugați oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Transferați jumătate din mojo într-un blender și lăsați să se răcească. Refrigerați mojo-ul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Între timp, într-un borcan, agitați pulberile de usturoi și ceapă, piperul măcinat și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu Grosier
8
Adăugați 2 linguri de frecare uscată la mojo în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați Worcestershire și 1 lingură de sare și curățați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon și adăugați marinata. Sigilați punga, apăsând aerul și refrigerați cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, rotind ocazional. Aduceți carnea de porc la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
11
Preîncălziți cuptorul la 350 și puneți un suport într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o. Frecați carnea peste tot cu restul de frecare uscată și așezați-o pe raft. Prăjiți timp de 3 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
13
Reduceți temperatura cuptorului la 275 și prăjiți carnea timp de aproximativ 3 ore mai mult, până când este foarte fragedă și un termometru citit instantaneu înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți friptura din cuptor și acoperiți cu folie; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Tăiați carnea, aruncând oasele și excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
16
Serviți friptura cu mojo-ul rămas și sosul cremos de Cilantro-Lime.