Friptură de umăr de porc cu Mojo de citrice și sos verde
Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 26 calorii. Dacă 18 cenți pe porție falls în bugetul dvs., friptura de umăr de porc cu Mojo de citrice și sos verde ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Dacă aveți suc de portocale, sos cremos de cilantro-lime, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri cubaneze de porc cu sos Mojo, Umăr de porc prăjit cu anason stelat și sos de soia, și Friptură de porc cotlet cu sos de citrice acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum.
Adăugați sucurile de lămâie și portocale și fierbeți timp de 2 minute.
Transferați jumătate din mojo într-un blender și lăsați să se răcească. Refrigerați mojo-ul rămas.
Între timp, într-un borcan, agitați pulberile de usturoi și ceapă, piperul măcinat și chimenul.
Adăugați 2 linguri de frecare uscată la mojo în blender.
Adăugați Worcestershire și 1 lingură de sare și curățați marinata.
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon și adăugați marinata. Sigilați punga, apăsând aerul și refrigerați cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, rotind ocazional. Aduceți carnea de porc la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 și puneți un suport într-o tigaie de prăjire.
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o. Frecați carnea peste tot cu restul de frecare uscată și așezați-o pe raft. Prăjiți timp de 3 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Reduceți temperatura cuptorului la 275 și prăjiți carnea timp de aproximativ 3 ore mai mult, până când este foarte fragedă și un termometru citit instantaneu înregistrează 18
Scoateți friptura din cuptor și acoperiți cu folie; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Tăiați carnea, aruncând oasele și excesul de grăsime.
Serviți friptura cu mojo-ul rămas și sosul cremos de Cilantro-Lime.