Friptură de somon în sos de Caramel (Vietnameză ca Kho)

Friptură de somon în sos de Caramel (Vietnameză ca Kho)
Rețeta de friptură de somon în sos de Caramel (Vietnameză ca Kho) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 4. O porție conține 214 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de sos de pește, friptură de somon, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Caramel Vietnamez Banh Mi, Ca Kho to (pește vietnamez în sos de Caramel), și Friptură De Somon Cu Sos De Căpșuni pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista