Friptură de roșii cu brânză de capră coaptă și salată de plante

Friptură de roșii cu brânză de capră coaptă și salată de plante
Friptura de roșii cu brânză de capră coaptă și salată de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 628 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, oțet de vin, creț tânăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Rețete similare includ Brânză de capră din plante și căni de roșii, Roșii proaspete și straturi de brânză de capră cu ulei de plante medicinale, și Brânză de capră la cuptor și baie de roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, puțin adânc, amestecați pesmetul cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați apa și lucrați-o cu degetele pentru a umezi ușor firimiturile. Într-un alt castron mic, puțin adânc, bateți oul doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Înmuiați o suprafață plană din fiecare rundă de brânză de capră în ou, apoi în pesmet, bătând firimiturile în loc. Repetați pe cealaltă suprafață plană, lăsând părțile laterale ale rundelor neacoperite. Refrigerați rundele de brânză acoperite timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Centrați feliile de roșii pe 4 farfurii de salată. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați cele 2 linguri de ulei de măsline. Când uleiul este aproape fumat, adăugați rundele de brânză, cu o parte acoperită în jos. Gatiti pana se rumeneste usor, aproximativ 45 de secunde, apoi intoarceti si gatiti pe a doua parte pana cand branza se simte doar quivery, cu aproximativ 45 de secunde mai mult, in functie de grosimea rundelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Puneți o rundă de brânză pe fiecare felie de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8
Într-un castron, aruncați ierburile cu un strop de oțet de vin roșu, o picătură ușoară de ulei de măsline și sare și piper după gust. Movilă ierburile deasupra brânzei, împărțindu-le uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista