Friptură de rață cu sos de portocale

Friptură de rață cu sos de portocale
Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 427 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, jeleu de coacăze, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de rață cu sos de portocale, Friptură De Rață L ' Orange, și Friptură de rață cu glazură portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Strângeți pielea gâtului de rață în spate cu frigarui. Ori aripi peste spate cu sfaturi atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Așezați Rățușca, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Pierce pielea peste tot cu furculita. Legați ușor picioarele de coadă, dacă doriți, pentru a menține mai bine forma uniformă în timpul gătitului. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Prăjiți descoperit aproximativ 2 ore și 30 de minute sau până când termometrul citește 82° și sucul nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Așezați cort de folie de aluminiu liber peste piept în ultima oră pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Așezați Rățușca pe platoul încălzit.
7
Lăsați să stea 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.
8
Încălziți coaja de portocală, sucul de portocale, jeleul, sucul de lămâie, muștarul și sarea până la fierbere în cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MuștarMuștar
JeleuJeleu
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se amestecă apa și amidonul de porumb; se amestecă în sos. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
10
Se amestecă secțiunile portocalii și lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
LichiorLichior
11
Periați Rățușca cu o parte din sosul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SosSos
12
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Revista