Friptură de rață cu sos de portocale
Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 427 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, jeleu de coacăze, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de rață cu sos de portocale, Friptură De Rață L ' Orange, și Friptură de rață cu glazură portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Strângeți pielea gâtului de rață în spate cu frigarui. Ori aripi peste spate cu sfaturi atinge.
Așezați Rățușca, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Pierce pielea peste tot cu furculita. Legați ușor picioarele de coadă, dacă doriți, pentru a menține mai bine forma uniformă în timpul gătitului. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Prăjiți descoperit aproximativ 2 ore și 30 de minute sau până când termometrul citește 82° și sucul nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat.
Așezați cort de folie de aluminiu liber peste piept în ultima oră pentru a preveni rumenirea excesivă.
Așezați Rățușca pe platoul încălzit.
Lăsați să stea 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.
Încălziți coaja de portocală, sucul de portocale, jeleul, sucul de lămâie, muștarul și sarea până la fierbere în cratiță de 1 litru.
Se amestecă apa și amidonul de porumb; se amestecă în sos. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se amestecă secțiunile portocalii și lichiorul.
Periați Rățușca cu o parte din sosul de portocale.
Se servește cu sosul rămas.