Friptură de porc umplută cu spanac
Friptura de porc umplută cu spanac este o fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 381 calorii, 54g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplută Cu Spanac, Friptură cu ochi de coastă umplută cu slănină și spanac, și Somon Prăjit Umplut Cu Spanac.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, sotati ciupercile si ceapa in ulei pana se inmoaie. Se amestecă spanacul, pesmetul, sarea, piperul, usturoiul praf și salvia. desfaceți friptura de porc și separați coapsele.
Răspândiți umplutura peste o coapsă până la 1 in. a marginilor. Sus cu coapsa rămasă; retie în siguranță cu sfoară grea.
Așezați într-o tigaie de copt puțin adâncă.
Coaceți, neacoperit, la 325 de grade F timp de 2-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 145 de grade (63 de grade C).
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.