Friptură De Porc De Ziua De Naștere

Friptură De Porc De Ziua De Naștere
Friptura de porc de ziua de naștere este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 1035 calorii, 84G de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $7.84 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Ziua de naștere. Un amestec de boabe de piper, usturoi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru saramură: într-o oală mare, adăugați apa și aduceți la fierbere. Odată la fierbere, adăugați usturoiul, siropul de agave, fulgii roșii de chile, boabele de piper și sarea și opriți focul. Odată ușor răcit, adăugați amestecul într-un recipient mare și adăugați 6 căni de gheață pentru a produce aproximativ 10 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați carnea de porc și scufundați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Puneți în frigider timp de aproximativ 2 până la 3 ore.
5
Îndepărtați și clătiți sub apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pe o placă de tăiere constantă (așezați câteva prosoape de hârtie umede sub ea pentru a nu se mișca), stați friptura cu oasele în sus și coapsa în jos. Cu un cuțit ascuțit și subțire, tăiați cu grijă de-a lungul oaselor, separând ochiul coapsei de oase, dar lăsând coapsa încă atașată pe fund. Continuați să zburați cu unt și rulați încet, creând o suprafață plană mare pentru ca pesto să se răspândească cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Pentru umplutura de pesto: într-un castron mic, combinați pesto, fulgi de chile, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Se amestecă bine și se întinde acest amestec uniform pe interiorul coapsei rulate. Rotiți cu grijă înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Tăiați o fantă de 2 până la 3 inci între oase. Strângeți friptura cu sfoară de bucătărie între oase și în jurul fripturii. Acest lucru va ajuta friptura să gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
11
Pentru baza de legume prăjite: într-o tigaie mare și grea, adăugați ceapa, morcovii, păstârnacul, varza de Bruxelles și usturoiul zdrobit și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
PăstârnacPăstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
12
Așezați friptura de porc legată pe un suport În V peste legume, cort cu folie de aluminiu rezistentă și prăjiți în cuptor până când temperatura internă citește 145 până la 150 de grade F, 2 1/2 până la 3 ore. Aproximativ 3/4 din drum prin procesul de gătit îndepărtați folia, acest lucru va ajuta carnea de porc să se rumenească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Scoateți din cuptor, cortul cu folie și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute pentru a se odihni și continuați să gătiți încă 5 până la 10 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Așezați tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 1/2 până la 2 căni de pui și aduceți la fierbere. Se lasă să fiarbă și se reduce timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
15
Pentru a termina: strecurați legumele și așezați-le pe un platou de servire. Terminați sosul cu aproximativ 2 linguri de unt și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
16
Scoateți șirul de bucătărie și tăiați carnea de porc în bucăți groase de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
17
Se servește imediat cu legumele și sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisirop de agave de chihlimbarsirop de agave de chihlimbar4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivarză de Bruxelles înjumătățităvarză de Bruxelles înjumătățită4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimorcovi tocați aproximativmorcovi tocați aproximativ3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiridressing lamaie piperdressing lamaie piper596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriusturoi zdrobitusturoi zdrobit9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriusturoi, curățat și zdrobitusturoi, curățat și zdrobit796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2ceapa, decojita si tocata grosolanceapa, decojita si tocata grosolan4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripăstârnac tocat aproximativpăstârnac tocat aproximativ1Ceapa galbena medie, tocatagheață, sau suficient pentru a produce 10 căni de lichid totalgheață, sau suficient pentru a produce 10 căni de lichid total1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inchcartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesto, de casă sau marca preferată cumpărată din magazinpesto, de casă sau marca preferată cumpărată din magazin2kilogramemuschi de porc cu os cu 8 oasemuschi de porc cu os cu 8 oase1(poate fi sau trece)fulgi roșii de chile zdrobițifulgi roșii de chile zdrobiți2(poate fi sau trece)fulgi roșii de chile zdrobițifulgi roșii de chile zdrobiți2(iarnă)unt nesăratunt nesărat7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Revista