Friptură de porc cu salată de fenicul
Friptura de porc cu salata de fenicul ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 30 și costă 1,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 181 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, bulbi de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi, Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto, și Friptură de porc cu budincă de pâine sărată de fenicul.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, prăjiți toate condimentele la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați apa, sarea, zahărul brun și frunzele de dafin și dați la fiert, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Se toarnă saramura într-o tigaie mare și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Puneți friptura de porc în saramură, cu carnea în jos. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider peste noapte. Aduceți friptura de porc la temperatura camerei în saramură înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți friptura de porc pe o foaie mare de copt cu margini, cu carnea în sus. Prăjiți carnea de porc în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 14
Transferați friptura pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Folosind un cuțit mic și ascuțit, curățați grapefruitul roșu, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron mare, tăiați între membrane, eliberând secțiunile de grapefruit în castron.
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, oțetul de vin roșu, uleiul de măsline și mierea; condimentează pansamentul cu sare și piper.
Adăugați feniculul feliat și ceapa roșie în secțiunile de grapefruit din vasul mare.
Tăiați friptura de porc în cotlete și transferați-o în farfurii. Aruncați salata de fenicul cu pansamentul, movilați salata alături de cotlete și serviți.