Friptură de porc cu grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi
Slow-aragaz miere gratar friptură de porc cu morcovi ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 469 calorii, 27G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sos de soia, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Friptură de porc glazurată cu aragaz lent cu morcovi și porumb, Friptură De Porc Cu Miere Cu Aragaz Lent-Dijon, și Friptură curry și morcovi (aragaz lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți carnea de porc în aragazul lent. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția morcovilor; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore.
4
Așezați morcovii în jurul cărnii de porc. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti aproximativ 30 de minute mai mult sau pana cand morcovii sunt crocanti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți carnea de porc din aragazul lent pe placa de tăiat; tăiat în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Așezați carnea de porc pe platoul de servire; se acoperă cu sos și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel ( jumătate de sticlă). Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.