Friptură de porc cu fenicul

Friptură de porc cu fenicul
Friptură de porc cu fenicul este un fel principal care servește 6. O porție conține 743 de calorii , 59 g de proteine și 27 g de grăsime . Pentru 4,04 USD per porție , această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, usturoi, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Această rețetă este pe placul a 54 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat de 95% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de porc cu salată de fenicul , Friptură de muschi de porc cu friptură de fenicul și usturoi și Friptură de muschi de porc cu friptură de fenicul și usturoi .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bețișoare De Acadele (4 Inchi/10 Cm Lungime)Bețișoare De Acadele (4 Inchi/10 Cm Lungime)
3
Cu un mojar și un pistil sau într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel, măcinați împreună usturoiul, 1 lingură de sare și frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
4 Căni De Pâine De Porumb De O Zi, Mărunțită4 Căni De Pâine De Porumb De O Zi, Mărunțită
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
4
Adăugați muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
5
Întindeți amestecul peste muschiul de porc și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rosii, Curatati, Taiati Cuburi, Fierti Si RacitiCartofi Rosii, Curatati, Taiati Cuburi, Fierti Si Raciti
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Între timp, tăiați bulbii de fenicul în felii groase, tăind miezul. Se amestecă feniculul, morcovii, cartofii și ceapa într-un castron cu uleiul de măsline, untul topit, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
2 - Cutii De 28 Uncii De Roșii, Zdrobite și Amestecate Bine Cu Sucul Lor }2 - Cutii De 28 Uncii De Roșii, Zdrobite și Amestecate Bine Cu Sucul Lor }
Carne De Porc Macinata SarataCarne De Porc Macinata Sarata
1 Până La 3 Ardei Iute Serrano1 Până La 3 Ardei Iute Serrano
Ardei Roșii Dulci Prăjiți Mărunțiți, UscatiArdei Roșii Dulci Prăjiți Mărunțiți, Uscati
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiti De Gustare Cu Susan ZdrobitBiscuiti De Gustare Cu Susan Zdrobit
7
Puneți legumele într-o tigaie mare și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat CubulețeChile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Adăugați muschiul de porc în tigaie și continuați să gătiți încă 30 până la 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în mijlocul cărnii de porc arată exact 138 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
9
Scoateți carnea din tavă și puneți legumele înapoi la cuptor pentru a continua să gătească. Acoperiți carnea cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat CubulețeChile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Bețișoare De Acadele (4 Inchi/10 Cm Lungime)Bețișoare De Acadele (4 Inchi/10 Cm Lungime)
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
10
Scoateți sforile de pe carne și tăiați-o felii groase. Aranjați carnea și legumele pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat CubulețeChile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
11
Se presară sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Savuros, OptionalSavuros, Optional
12
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista