Friptură de porc cu fenicul
Friptură de porc cu fenicul este un fel principal care servește 6. O porție conține 743 de calorii , 59 g de proteine și 27 g de grăsime . Pentru 4,04 USD per porție , această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, usturoi, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Această rețetă este pe placul a 54 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat de 95% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de porc cu salată de fenicul , Friptură de muschi de porc cu friptură de fenicul și usturoi și Friptură de muschi de porc cu friptură de fenicul și usturoi .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Cu un mojar și un pistil sau într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel, măcinați împreună usturoiul, 1 lingură de sare și frunzele de cimbru.
Întindeți amestecul peste muschiul de porc și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Între timp, tăiați bulbii de fenicul în felii groase, tăind miezul. Se amestecă feniculul, morcovii, cartofii și ceapa într-un castron cu uleiul de măsline, untul topit, sare și piper după gust.
Puneți legumele într-o tigaie mare și gătiți timp de 30 de minute.
Adăugați muschiul de porc în tigaie și continuați să gătiți încă 30 până la 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în mijlocul cărnii de porc arată exact 138 de grade.
Scoateți carnea din tavă și puneți legumele înapoi la cuptor pentru a continua să gătească. Acoperiți carnea cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute.
Scoateți sforile de pe carne și tăiați-o felii groase. Aranjați carnea și legumele pe un platou.
Se presară sare și piper proaspăt măcinat după gust.