Friptură De Oală Din New England
Friptura de oală din New England este o fără lactate felul principal. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 536 calorii, 58G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper, friptură cu lamă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură De Oală Din New England, Friptură De Oală Din New England, și Friptură De Modă Veche Din New England pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită la foc mediu până se rumenesc pe toate părțile. Reduceți căldura la minim.
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Întindeți hreanul pe toate părțile cărnii de vită.
Adăugați 1 cană de apă în cuptorul olandez.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 2 ore și 30 de minute.
Adăugați cartofi, morcovi și ceapă la cuptorul olandez. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Scoateți carnea de vită și legumele în platoul cald; păstrați cald. Îndepărtați excesul de grăsime din bulion în cuptorul olandez.
Adăugați suficientă apă în bulion pentru a măsura 2 căni. În recipientul bine acoperit, agitați 1/2 cană de apă rece și făina; se amestecă treptat în bulion.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Serviți sosul cu carne de vită și legume.