Friptură De Oală Din New England

Friptură De Oală Din New England
Friptura de oală din New England este o fără lactate felul principal. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 536 calorii, 58G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper, friptură cu lamă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură De Oală Din New England, Friptură De Oală Din New England, și Friptură De Modă Veche Din New England pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită la foc mediu până se rumenesc pe toate părțile. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
3
Întindeți hreanul pe toate părțile cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
4
Adăugați 1 cană de apă în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 2 ore și 30 de minute.
6
Adăugați cartofi, morcovi și ceapă la cuptorul olandez. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Scoateți carnea de vită și legumele în platoul cald; păstrați cald. Îndepărtați excesul de grăsime din bulion în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Adăugați suficientă apă în bulion pentru a măsura 2 căni. În recipientul bine acoperit, agitați 1/2 cană de apă rece și făina; se amestecă treptat în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
9
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
10
Serviți sosul cu carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista