O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, rozmarin, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 300 F. aduce vin și smochine să fiarbă în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când smochinele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
3
Scurgeți smochinele, rezervând separat vinul și smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
Vin
4
Între timp, încălziți uleiul într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
6
Adăugați carne de porc în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Transferați carnea de porc pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
8
Adăugați ceapa și morcovul în aceeași oală. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste, amestecand ocazional, aproximativ 8 minute. Se amestecă rozmarinul și usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Morcov
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați bulion și vin rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
10
Întoarceți carnea de porc în oală, cu carnea în jos. Aduceți la fierbere. Acoperiți și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
11
Coaceți până când termometrul este introdus în centrul registrelor de friptură 150 F, adăugând smochine în ultimele 10 minute de prăjire, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
12
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat. Folosind lingura cu fante, transferați smochinele într-un castron mic. Cort de porc și smochine cu folie pentru a se încălzi. Lingura de grăsime de pe suprafața sosului. Aduceți sosul la fiert. Se amestecă untul și făina într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Smochine
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Lingura Cu Fante
Bol
Folie De Aluminiu
13
Bateți 1 cană de sos și muștar în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Bateți amestecul de muștar-unt în sos în oală. Se fierbe sosul până se îngroașă și se reduce ușor, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Grăsime De Porc înapoi
15
Transferați carnea de porc în platou, înconjurați cu smochine și turnați sosul peste. Tăiați carnea de porc între oasele coastei.