Friptură de oală de smochine și rozmarin

Friptură de oală de smochine și rozmarin
O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, rozmarin, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 300 F. aduce vin și smochine să fiarbă în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când smochinele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
3
Scurgeți smochinele, rezervând separat vinul și smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
VinVin
4
Între timp, încălziți uleiul într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
6
Adăugați carne de porc în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați carnea de porc pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Adăugați ceapa și morcovul în aceeași oală. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste, amestecand ocazional, aproximativ 8 minute. Se amestecă rozmarinul și usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați bulion și vin rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
10
Întoarceți carnea de porc în oală, cu carnea în jos. Aduceți la fierbere. Acoperiți și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Coaceți până când termometrul este introdus în centrul registrelor de friptură 150 F, adăugând smochine în ultimele 10 minute de prăjire, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat. Folosind lingura cu fante, transferați smochinele într-un castron mic. Cort de porc și smochine cu folie pentru a se încălzi. Lingura de grăsime de pe suprafața sosului. Aduceți sosul la fiert. Se amestecă untul și făina într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
SmochineSmochine
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Bateți 1 cană de sos și muștar în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Bateți amestecul de muștar-unt în sos în oală. Se fierbe sosul până se îngroașă și se reduce ușor, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Transferați carnea de porc în platou, înconjurați cu smochine și turnați sosul peste. Tăiați carnea de porc între oasele coastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SmochineSmochine
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista