Friptură de mușchi de top frecată cu ierburi cu Peperonata

Herb-frecat Top muschiulet friptură cu Peperonata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 390 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de vin, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cowboy Cafea Frecat Muschiulet Friptură, Curry Chili Frecat Friptură De Mușchi # SundaySupper, și Friptură Marinată Cu Miere Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și grea la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut până aproape de licitație, aproximativ 6 minute.
Se amestecă ardeii grași și ardeiul roșu zdrobit; se presară ușor cu sare kosher grosieră. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când ardeii sunt fragede și mătăsoși, amestecând ocazional, aproximativ 35 de minute. Se amestecă oțet de vin roșu, capere, oregano și cimbru. Creșteți căldura la mediu; se amestecă descoperit 3 minute. Condimentează peperonata după gust cu sare grosieră și piper.
Transferați peperonata în castron și răciți la temperatura camerei. Faceți înainte se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Se amestecă oregano, cimbru, piper și sare într-un castron mic.
Presărați uniform pe ambele părți ale fripturii.
Așezați pe farfurie mare; acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 6 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de grătar. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Stropiți ușor ambele părți ale fripturii cu ulei de măsline. Friptura la grătar până la coacerea dorită, aproximativ 15 minute pe parte pentru mediu-rar sau 17 minute pe parte pentru mediu.
Transferați friptura pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați friptura transversal în felii groase de 1/4 până la 1/3 inch.
Aranjați felii de friptură pe platou; înconjoară cu peperonata și servește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc