Friptură de fustă cu sos Chimichurri

Fusta friptură cu sos Chimichurri este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 223 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, frunze de mentă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare sud-americană. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de fustă cu sos Chimichurri, Friptură De Fustă Cu Sos Chimichurri, și Friptură de fustă cu sos Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați friptura să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Presărați friptura cu 1/2 linguriță de piper și sare.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Puneți usturoiul în robotul de bucătărie; procesați până la tocat.
Adăugați pătrunjel, cilantro și mentă; procesați până se toacă grosier.
Adăugați ulei, următoarele 3 ingrediente (prin capere) și restul de 1/2 linguriță de piper; procesați până se toacă fin.
Așezați friptura pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 2 minute; întoarceți friptura. Grătați 2 până la 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Copiii pot ajuta: la fel ca în majoritatea sosurilor mele, copiii pot face practic toată munca. Ei pot alege tulpinile de pe ierburi sau pot folosi un cuțit sigur pentru copii pentru a le tăia. De asemenea, copiii pot măsura toate ingredientele și le pot arunca direct în procesorul de alimente.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
# 37 Wine Spectator Top 100 din 2019The 2016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează murele coapte, mineralitatea și greutatea pe palat.