Friptură de flanc marinată savuroasă

Friptură de flanc marinată savuroasă
Friptura marinată sărată ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 2,39 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 242 de calorii, 25 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos worcestershire, condimente grecești, ulei de canolan și usturoi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ friptură de flanc dulce și sară, friptură de flanc marinată și friptură de flanc marinată.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente; adăugați friptura. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
2
Scurgeți și aruncați marinata. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu sau la grătar la 4 inchi de la căldură timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când friptura ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine- gata, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Minim 40 NumărăMinim 40 Numără
Coaja De Pepene Verde MuratCoaja De Pepene Verde Murat
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DuzinăDuzină
Minim 40 De Frigarui De Bambus De 8 InciMinim 40 De Frigarui De Bambus De 8 Inci
DuzinăDuzină
3
Pentru a servi, tăiați bob subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru Flank Steak. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista