Friptură de flanc la grătar cu tapenadă

Friptură de flanc la grătar cu tapenadă
Friptura de flanc la grătar cu tapenadă este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 314 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de usturoi, friptură de flanc, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt Friptură La Grătar Cu Tapenadă, Friptură de mușchi la grătar cu tapenadă de sparanghel, și Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar.

Instrucțiuni

1
Combinați măslinele, 1/4 cană de ulei, coriandru, capere, usturoi și oțet într-un robot de bucătărie și procesați până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți un grătar cu gaz la mare. Frecați friptura cu 1 lingură. uleiul de măsline, se presară cu sare și grătar, întorcându-se o dată, 8 până la 10 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Se servește cu tapenadă lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista