Friptură De Flanc De Brânză Albastră

Friptură De Flanc De Brânză Albastră
Rețeta Blue Cheese Flank Steak poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. O porție conține 236 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați friptura de flanc de vită, brânză, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură De Flanc Balsamic Cu Brânză Albastră, Sandvișuri Cu Friptură De Flanc Cu Brânză Albastră, și Sandvișuri Cu Friptură De Flanc Cu Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați friptura; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se dă la frigider peste noapte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
4
Carnea de vită la grătar, acoperită, la foc mediu-fierbinte timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se lasă să stea 5 minute; felie subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
6
Se presară cu brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de flanc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista