Friptură de flanc cu marinată Teriyaki

Friptură de flanc cu marinată Teriyaki
Friptura de flanc cu marinată Teriyaki este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 446 calorii, 50g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, usturoi, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Marinată Cu Friptură De Flanc, Marinată Cu Friptură De Flanc, și Friptură De Flanc Cu Marinată De Var.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista