Friptură De Filet La Grătar

Nevoie de un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre? Friptura de filet la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 129 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de soia, ulei de măsline, ghimbir măcinat și piper. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Friptură de filet la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți, Friptură de filet la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți, și Friptură de filet la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu indirect sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.