Friptură de curcan cu sos

Friptură de curcan cu sos
Friptura de curcan cu sos necesită aproximativ 3 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 1143 calorii, 115g de proteine, și 51G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați mere de gătit, cimbru, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Friptură De Curcan Cu Sos Madeira, și Friptură de curcan cu sos de cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: perie mare de prăjire pan patiserie sau bec baster instant-citit termometru
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
BasterBaster
2
Reglați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și îndepărtați celelalte rafturi. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți gâtul și mănușile din curcan. Aruncați ficatul, lăsați-i pe ceilalți deoparte. Uscați curcanul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitatea sânului cu sare și piper. Feliați ceapa și înjumătățiți capul de usturoi în cruce. Umpleți tot usturoiul și jumătate de ceapă în interiorul curcanului împreună cu unele dintre ierburi și 1 frunză de dafin. Înjumătățiți morcovii și țelina pe lungime; puneți-le în centrul tăvii de prăjire și așezați curcanul, cu pieptul în sus, deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Topiți untul într-o cratiță medie și periați aproximativ jumătate din el pe toată pasărea, condimentați pielea cu sare și piper. Cort curcan cu folie de aluminiu și friptură timp de 2 ore. Puneți deoparte aproximativ 3 linguri de unt pentru a bate pasărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Gătiti restul de ceapă, gât și măruntaie în untul rămas în cratiță, la foc mediu-mic, amestecând ocazional până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați bulionul, ierburile rămase și frunza de dafin; acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic în timp ce curcanul se prăjește, aproximativ 2 ore. Aruncați măruntaiele, dacă doriți, sau rezervați pentru sos de măruntaie. După 2 ore, scoateți folia din curcan și folosiți o perie de patiserie sau un baster de bec pentru a unge curcanul cu untul rezervat și unele dintre picăturile de tigaie. Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu blocat în coapsă înregistrează între 170 și 180 de grade F, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
BasterBaster
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Turnați toate picăturile de tigaie de curcan într-o cană de măsurare lichidă și aruncați legumele. Scoateți 1/2 cană de grăsime din partea superioară a picăturilor și transferați într-o cratiță. (Puneți paharul de măsurare cu picăturile rămase și grăsimea în congelator timp de câteva minute pentru a se separa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
PolonicPolonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Încălziți grăsimea la foc mediu, împrăștiați făina uniform deasupra și gătiți, amestecând constant, cu o lingură de lemn până când făina se rumeneste ușor și miroase a pâine prăjită, aproximativ 4 minute. Treceți la un tel; apoi, treptat și cu grijă, turnați bulionul fierbinte în amestecul de făină, în timp ce bateți constant. Aduceți sosul la fierbere; reglați căldura astfel încât să se fierbe ușor. Degresați și aruncați orice exces de grăsime din picăturile rămase și adăugați sucurile de tigaie în sos. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute. Condimentează cu Worcestershire, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
PolonicPolonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți și aruncați ceapa, usturoiul, ierburile și frunza de dafin din cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Turnați orice sucuri care s-au acumulat în sos, sculptați curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
5
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o caserolă superficială de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Tăiați sau rupeți pâinea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
7
Așezați bucățile de pâine într-un singur strat pe 1 sau 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți până se usucă ușor și crocant, aproximativ 15 până la 20 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Cojiți, miez și tocați gros mărul. Tăiați gros ceapa, țelina și caisele. Se toacă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Topiți cele 6 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați mărul, ceapa, țelina, caisele, afinele, cimbrul, sarea și semințele de fenicul; gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
12
Se adaugă bulionul și pătrunjelul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
13
Scoateți din căldură.
14
Bateți oul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Adăugați pâinea prăjită și amestecul de ceapă și fructe; aruncați până se umezește uniform. Împachetați ușor pansamentul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Coaceți, neacoperit, până când partea de sus este crustă, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Stropiți picăturile de tigaie sau untul topit deasupra. Gatiti pana cand blatul este crocant si auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Revista