Nevoie de o garnitură fără gluten? Friptura de coroană de porc cu umplutură ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 102 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, condimente de pasăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Friptură De Porc Coroană Cu Umplutură De Afine, Crown friptură de porc cu umplutură de mere, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Presărați friptura pe toate părțile cu condimente de casă; așezați, osul se termină, într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți un termometru pentru carne, asigurându-vă că nu atinge grăsimea sau osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Călește ceapa în unt până se înmoaie, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați orez, condimente de casă, după gust și condimente de pasăre și apă la ceapă; se amestecă pentru a umezi orezul. Aduceți amestecul de orez la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc. Acoperiți bine și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă prunele uscate și caisele uscate în amestecul de orez. Umpleți centrul de friptură cu amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Caise Uscate
Prune Uscate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Așezați o bandă pliată de folie de aluminiu peste capetele expuse ale coastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute pe kilogram până când termometrul înregistrează 170 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Garnisiți cu jumătăți de caise, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1
1 cană sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
1/4 cană piper negru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3
1/4 cană praf de usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
4
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.