Friptură De Coastă În Picioare Prăjită Cu Iarbă Prăjită La Grătar

Friptură De Coastă În Picioare Prăjită Cu Iarbă Prăjită La Grătar
Dacă $2.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., friptura de coastă în picioare prăjită cu iarbă prăjită la grătar ar putea fi o remarcabilă fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Un amestec de bulion de vită, usturoi, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 190 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi Și Sare, și Dijon și friptură de coastă de vită în picioare cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați salvie, cimbru, rozmarin, maghiran și usturoi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se condimentează friptura de coaste cu sare și piper. Legați bine friptura între fiecare os cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Prim RibPrim Rib
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 2 ore.
4
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Îndepărtați grătarul de grătar și așezați tigaia de aluminiu de unică folosință pe partea goală a grătarului de cărbune și turnați bulion de vită și vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați o bucată de lemn deasupra cărbunilor arși. Înlocuiți grătarul la grătar și prăjiți Coasta pe toate părțile până se rumenesc bine peste partea fierbinte a grătarului, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Mutați friptura de coaste în partea rece a grătarului, poziționată direct peste tigaia din aluminiu, oasele îndreptate departe de foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Perie muștar pe partea de sus a friptură coaste. Înveliți zona cu muștar cu amestec de plante, bătând ușor ierburile pentru a adera complet la muștar. Acoperiți grătarul și gătiți până când termometrul de citire instantanee înregistrează 125 de grade atunci când este introdus în mijlocul fripturii pentru mediu-rar, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Scoateți friptura la tăiere și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
În timp ce friptura se odihnește, se toarnă lichid în tigaie de aluminiu într-un separator de grăsime, se lasă să stea timp de 5 minute, apoi se toarnă jus. Separați coastele de friptură, feliați friptura și serviți cu Jus rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista