Friptură De Coastă În Picioare Prăjită Cu Iarbă Prăjită La Grătar

Dacă $2.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., friptura de coastă în picioare prăjită cu iarbă prăjită la grătar ar putea fi o remarcabilă fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Un amestec de bulion de vită, usturoi, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 190 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi Și Sare, și Dijon și friptură de coastă de vită în picioare cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați salvie, cimbru, rozmarin, maghiran și usturoi. Pune deoparte.
Se condimentează friptura de coaste cu sare și piper. Legați bine friptura între fiecare os cu sfoară de măcelar.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 2 ore.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Îndepărtați grătarul de grătar și așezați tigaia de aluminiu de unică folosință pe partea goală a grătarului de cărbune și turnați bulion de vită și vin roșu.
Așezați o bucată de lemn deasupra cărbunilor arși. Înlocuiți grătarul la grătar și prăjiți Coasta pe toate părțile până se rumenesc bine peste partea fierbinte a grătarului, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Mutați friptura de coaste în partea rece a grătarului, poziționată direct peste tigaia din aluminiu, oasele îndreptate departe de foc.
Perie muștar pe partea de sus a friptură coaste. Înveliți zona cu muștar cu amestec de plante, bătând ușor ierburile pentru a adera complet la muștar. Acoperiți grătarul și gătiți până când termometrul de citire instantanee înregistrează 125 de grade atunci când este introdus în mijlocul fripturii pentru mediu-rar, aproximativ 2 ore.
Scoateți friptura la tăiere și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
În timp ce friptura se odihnește, se toarnă lichid în tigaie de aluminiu într-un separator de grăsime, se lasă să stea timp de 5 minute, apoi se toarnă jus. Separați coastele de friptură, feliați friptura și serviți cu Jus rezervat.