Friptură De Coastă De Porc Frecată Cu Fenicul
Friptura de coaste de porc frecată cu fenicul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.26 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Frecată Cu Fenicul, Friptură de porc frecată cu fenicul cu legume glazurate Balsamic, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați semințele de fenicul într-un condiment curat sau râșniță de cafea; pulsează până la măcinat grosier.
Combinați fenicul, 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat, sare și usturoi tocat într-un castron mic; frecați uniform peste friptură. Pulverizați ușor friptura cu spray de gătit.
Așezați friptura pe raftul unei tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă 2 căni de bulion în tigaie; așezați raftul în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350( nu scoateți friptura din cuptor); coaceți încă 40 de minute sau până când un termometru înregistrează 15
Scoateți friptura din tigaie; lăsați să stea, neacoperit, cu 10 minute înainte de a sculpta. Feliați vertical între fiecare os al coastei.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Adăugați suc de mere în tigaie.
Combinați restul de 1 cană de bulion și făină, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu cu un tel. Se fierbe 1 minut sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță de piper negru.
Se servește cu carne de porc.