Friptură De Coastă De Duminică
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 13 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, muștar, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Friptură De Oală De Duminică, Friptură De Oală De Duminică, și Friptură De Coastă De Duminică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Puneți carnea de vită, cu grăsimea în sus, într-o tigaie mică și presărați peste tot cu sare și piper. Se amestecă împreună făina și muștarul uscat, apoi se tapetează deasupra și părțile laterale ale fripturii pentru a forma un strat gros.
Friptură de vită 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și prăjiți până când termometrul introdus în centrul cărnii înregistrează 115 F, cu aproximativ 1 1/4 ore mai mult.
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea, neacoperită, 25 de minute. Carnea va ajunge în cele din urmă la 125 de grade F (mediu-rar).