Friptură de coajă feliată pe pâine prăjită cu parmezan cu șalotă și sos de smântână

Friptura de coajă feliată pe pâine prăjită cu parmezan cu șalotă și sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 724 calorii. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați unt, friptură de coajă, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Friptură cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, Friptură feliată cu sos de piper îndrăzneț, și Crabi cu coajă moale cu ceapă dulce feliată pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.