Friptură De Ardei Cu Aragaz Lent

Friptură De Ardei Cu Aragaz Lent
Friptura de ardei cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 249 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, mușchi de vită, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare sunt Friptură De Ardei Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Ușor Aragaz Lent Friptură Prăjită, și Friptură De Ardei Gătită Lent.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireșe bing, coacăze roșii, afine, pământ, cacao, minerale.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista