Friptură cu salvie

Friptură cu salvie
Friptura la oală cu salvie necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 2,06 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 422 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită bulion de vită, piper, ulei de canolan și până la 4 morcovi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 67% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de pui cu curry și salvie , friptură de oală cu oală sub presiune instant și biscuiți de dovleac ghindă cu salvie și gruyere .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, rumeniți friptura pe ambele părți în ulei. Asezonați cu salvie, sare dacă doriți și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați bulion de vită. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 2-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați cartofii, morcovii și ceapa. Acoperiți și coaceți încă 1 oră sau până când carnea este fragedă și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți friptura și legumele într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Combinați apa și amidonul de porumb; se amestecă în sucuri de tigaie. Gatiti pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se serveste cu friptura.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista