Friptură cu salvie

Friptură cu salvie
Friptura la oală cu salvie necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 2,06 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 422 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită bulion de vită, piper, ulei de canolan și până la 4 morcovi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 67% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de pui cu curry și salvie , friptură de oală cu oală sub presiune instant și biscuiți de dovleac ghindă cu salvie și gruyere .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, rumeniți friptura pe ambele părți în ulei. Asezonați cu salvie, sare dacă doriți și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați bulion de vită. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 2-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați cartofii, morcovii și ceapa. Acoperiți și coaceți încă 1 oră sau până când carnea este fragedă și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți friptura și legumele într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Combinați apa și amidonul de porumb; se amestecă în sucuri de tigaie. Gatiti pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se serveste cu friptura.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista