Friptură cu ochi de coastă cu sos de brânză albastră de ceapă
Rib Eye Steak cu sos de brânză albastră de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 813 calorii, 36g de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ochi, unt, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură prăjită cu ceapă caramelizată și sos de brânză albastră, Friptură Ribeye La Grătar Cu Sos De Brânză Albastră De Ceapă, și Brânză Albastră-Mușcături De Friptură De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare sau aprindeți grătarul în aer liber.
Presărați fripturile cu sare și piper și ungeți ambele părți ale fripturilor cu 1/2 băț de unt.
Grătiți fripturile până la mediu-rare, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, apoi scoateți-le de pe foc și păstrați-le la cald. (De asemenea, le puteți călca într-o tigaie la foc mediu-mare, dacă preferați.)
Topiți restul de 1/2 băț de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare, apoi sotati ceapa până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Se toarnă smântâna, o picătură de sare și piper și sosul Worcestershire.
Lăsați-l să se baloneze, apoi adăugați brânza albastră și amestecați împreună pentru a se topi, adăugând mai mult piper sau sos Worcestershire după cum doriți.
Așezați fripturile pe farfurii și lingurați sosul deasupra.
Ia o mușcătură. Și lumea în cele din urmă va avea sens.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireșe bing, coacăze roșii, afine, pământ, cacao, minerale.