Friptură cu ochi de coaste în marinată asemănătoare Gremolatei

Friptură cu ochi de coaste în marinată asemănătoare Gremolatei
Friptura cu ochi de coaste în marinada asemănătoare cu Gremolata este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1011 calorii. Pentru $ 9.78 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează cel mai bine ca o marinată și se face în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cayenne, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură și marinată de carne Ale – bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Friptură De Flanc Cu Glazură De Tamarind Și Gremolata Portocalie, și Faceți friptură înainte cu Gremolatan de alune și conopidă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele și întindeți jumătate peste vârful fripturilor. Puneți folie de plastic peste fripturi și răsturnați pentru a acoperi cealaltă parte cu gremolata rămasă. Înfășurați și lăsați să stea 30 de minute până la 1 oră. (De asemenea, se poate face folosind o pungă de plastic resigilabilă.) Rotiți fripturile o dată în timp ce marinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Fripturi la grătar timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți pe un platou de servire și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
1
Grătați ardeii poblano până când sunt carbonizați și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Scoateți pe o placă de tăiere și tocați.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Adăugați-le într-un blender împreună cu ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Așezați felii de pepene verde pe grătar până când obțin semne frumoase de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Scoateți pe o placă de tăiere și tocați.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Așezați pepenele verde într-un castron mare și adăugați zmeura, nuca de cocos și feta sfărâmată. Într-un alt castron amestecați ceapa, oțetul, uleiul de măsline, sarea de vanilie și cayenne pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Pepene VerdePepene Verde
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se toarnă peste amestecul de pepene verde, se adaugă mentă și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1
Într-o cratiță medie la foc mic, adăugați smochinele, oțetul balsamic și fulgii de chili. Se fierbe până se reduce cu 1/3, apoi se strecoară oțetul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați ceapa și stropiți cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust și lasă la marinat 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Așezați pe grătar câteva minute pentru a călca fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți ochii cu coaste cu sos de smântână, salată și ceapă glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Ribeye SteakRibeye Steak
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Ingrediente

4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1pinchPinch cayennePinch cayenne2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinucă de cocos proaspătă tocatănucă de cocos proaspătă tocată113Nuci de orice fel (tocate)feta, sfărâmatăfeta, sfărâmată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirismochine de misiune uscate, înjumătățitesmochine de misiune uscate, înjumătățite8cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirijumătate și jumătatejumătate și jumătate1var, zested și sucitvar, zested și sucit2limes, zested și juicedlimes, zested și juiced2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de menta tocatefrunze de menta tocate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măslineUlei de măsline1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de pătrunjel proaspăt tocatefrunze de pătrunjel proaspăt tocate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de pătrunjel tocat (aproximativ 1/2 buchet)frunze de pătrunjel tocat (aproximativ 1/2 buchet)2maripoblanospoblanos1cutie zmeurăcutie zmeură1(poate fi sau trece)fulgi de chili roșiifulgi de chili roșii1ceapa rosie, felii groaseceapa rosie, felii groase596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2inchfripturi groase cu ochi de coastefripturi groase cu ochi de coaste4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare de vanilieSare de vanilie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa dulce tocataceapa dulce tocata2kilogramepepene verde, decojit, feliat și semințe îndepărtatepepene verde, decojit, feliat și semințe îndepărtate

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista