Friptură cu ochi de coaste în marinată asemănătoare Gremolatei
Friptura cu ochi de coaste în marinada asemănătoare cu Gremolata este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1011 calorii. Pentru $ 9.78 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează cel mai bine ca o marinată și se face în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cayenne, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură și marinată de carne Ale – bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Friptură De Flanc Cu Glazură De Tamarind Și Gremolata Portocalie, și Faceți friptură înainte cu Gremolatan de alune și conopidă.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele și întindeți jumătate peste vârful fripturilor. Puneți folie de plastic peste fripturi și răsturnați pentru a acoperi cealaltă parte cu gremolata rămasă. Înfășurați și lăsați să stea 30 de minute până la 1 oră. (De asemenea, se poate face folosind o pungă de plastic resigilabilă.) Rotiți fripturile o dată în timp ce marinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Fripturi la grătar timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți pe un platou de servire și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
1
Grătați ardeii poblano până când sunt carbonizați și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De Vacă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Scoateți pe o placă de tăiere și tocați.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Adăugați-le într-un blender împreună cu ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Așezați felii de pepene verde pe grătar până când obțin semne frumoase de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Scoateți pe o placă de tăiere și tocați.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Așezați pepenele verde într-un castron mare și adăugați zmeura, nuca de cocos și feta sfărâmată. Într-un alt castron amestecați ceapa, oțetul, uleiul de măsline, sarea de vanilie și cayenne pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Pepene Verde
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Stropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se toarnă peste amestecul de pepene verde, se adaugă mentă și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1
Într-o cratiță medie la foc mic, adăugați smochinele, oțetul balsamic și fulgii de chili. Se fierbe până se reduce cu 1/3, apoi se strecoară oțetul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați ceapa și stropiți cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust și lasă la marinat 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Așezați pe grătar câteva minute pentru a călca fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți ochii cu coaste cu sos de smântână, salată și ceapă glazurată.
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.