Friptură asiatică acoperită cu ardei gras

Friptură asiatică acoperită cu ardei gras
Friptura asiatică acoperită cu ardei gras este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 389 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir, ceapă verde, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură asiatică acoperită cu ardei gras, Friptură De Susan Se Amestecă, și Capsicum Besan Sabji (ardei gras prăjit și făină de năut) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți sosul de chili, sosul de soia, oțetul balsamic și ghimbirul în castron mediu; adăugați fripturi și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sos De ChiliSos De Chili
GhimbirGhimbir
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lăsați la temperatura camerei 15 minute, întorcându-se ocazional.
4
Încălziți 1/2 lingură de ulei vegetal în tigaie mare rezistentă la cuptor la căldură medie-mare. Răzuiți cea mai mare parte a marinadei de pe fripturiși înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Presărați fripturi cusare și piper; se adaugă în tigaie și se găteștepână se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți steaksover și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți până cândgătit la coacerea dorită, cu aproximativ 5 minutemai lung pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Transferați fripturile laplaca de tăiere; lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
7
Între timp, se încălzește restul de 1 linguraulei vegetal în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adauga ceapa si bellpeppers;saut până la crocant-fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați ceapa verde și toate resturilemarinata din fripturi. Aduceți la fierbere. Se amestecă incilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
FripturăFriptură
10
Tăiați fripturile transversal în jumătate. Împărțiți vârfurile între 4 plăci. Lingurați legumepeste fripturi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
11
* Un condiment dulce-fierbinte în stil thailandez folosit în marinate și sosuri; Disponibil în
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
12
Secțiunea de alimente asiatice a unor supermarketuriși pe piețele asiatice.
13
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista