Friptură asiatică acoperită cu ardei gras
Friptura asiatică acoperită cu ardei gras este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 389 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir, ceapă verde, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură asiatică acoperită cu ardei gras, Friptură De Susan Se Amestecă, și Capsicum Besan Sabji (ardei gras prăjit și făină de năut) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți sosul de chili, sosul de soia, oțetul balsamic și ghimbirul în castron mediu; adăugați fripturi și întoarceți-vă la strat.
Lăsați la temperatura camerei 15 minute, întorcându-se ocazional.
Încălziți 1/2 lingură de ulei vegetal în tigaie mare rezistentă la cuptor la căldură medie-mare. Răzuiți cea mai mare parte a marinadei de pe fripturiși înapoi în castron.
Presărați fripturi cusare și piper; se adaugă în tigaie și se găteștepână se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți steaksover și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți până cândgătit la coacerea dorită, cu aproximativ 5 minutemai lung pentru mediu-rar.
Transferați fripturile laplaca de tăiere; lăsați să se odihnească 10 minute.
Între timp, se încălzește restul de 1 linguraulei vegetal în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si bellpeppers;saut până la crocant-fraged, aproximativ 3 minute.
Adăugați ceapa verde și toate resturilemarinata din fripturi. Aduceți la fierbere. Se amestecă incilantro.
Tăiați fripturile transversal în jumătate. Împărțiți vârfurile între 4 plăci. Lingurați legumepeste fripturi și serviți.
* Un condiment dulce-fierbinte în stil thailandez folosit în marinate și sosuri; Disponibil în
Secțiunea de alimente asiatice a unor supermarketuriși pe piețele asiatice.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.