Fripturi saut cu vin rosu si ardei
Fripturi saut cu vin roșu și ardei este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 194 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână fripturi de top, ardei gras, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, Fripturi cu ochi de coastă în sos de vin roșu, și Fripturi asiatice Salisbury cu Nasturel sotat.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc moderat. Se amestecă ceapa, oregano, usturoiul și ardeii grași. Gatiti, acoperit, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Într-o tigaie mare din oțel inoxidabil, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc moderat. Condimentați fripturile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Puneți fripturile în tigaia fierbinte și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți până când se face la mediu rar, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Adăugați amestecul de ardei gras, vinul și restul de 1/2 linguriță fiecare sare și piper negru în tigaia mare. Se fierbe până când vinul este complet absorbit, aproximativ 5 minute.
Serviți friptura acoperită cu legumele.
Pounding carne: Pounding tenderizes carne și, de asemenea, o face mai subțire, astfel încât se va găti mai repede. Acoperiți carnea cu o bucată de folie de plastic sau hârtie cerată și apoi aplatizați friptura cu un pounder tradițional de carne sau fundul unei tigaie grele. Sau, roagă-ți măcelarul să bată carnea pentru tine.
Recomandare de vin: cu aceste fripturi, aveți nevoie de un roșu bogat aromat, plin de corp. Luați o pauză de la același vechi cabernet Sauvignon și încercați un refosco, un vin robust, dar surprinzător de sofisticat, din colțul extrem de nord-estic al Italiei.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019