Fripturi Prăjite La Țară

Fripturi Prăjite La Țară
Fripturile prăjite de țară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 615 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 63 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine cu usturoi, jumătate și jumătate, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fripturi Prăjite La Țară, Fripturi de cub de țară ușor fragede în sos, și Pui Prăjit La Țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de mică adâncime, puneți 1/2 cană amestec Bisquick. În castron mic, se toarnă zară. Într-un alt vas superficial, așezați firimituri de pâine. Înveliți fripturile de vită cu amestec Bisquick. Înmuiați fiecare friptură acoperită în zară, apoi acoperiți cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Adăugați fripturi; gatiti 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana cand sunt fierte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Scoateți din tigaie; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
În aceeași tigaie, gătiți ceapa la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Într-un recipient bine acoperit, agitați 3 linguri Bisquick mix și jumătate și jumătate până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
7
Se toarnă în ceapă în tigaie. Gatiti la foc mic 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
8
Se toarnă sos peste fripturi; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista