Fripturi De Vânat Marinate

Fripturi De Vânat Marinate
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Fripturile de vânat marinate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 5,34 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fripturi de vânat, sos worcestershire, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încearcă Fripturi De Deget De Vânat, Fripturi de cerb și sos (vânat), și Fripturi de cerb și sos (vânat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați vânatul într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Într-un castron, combinați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă jumătate peste vânat; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider peste noapte. Puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
VânatVânat
3
Scurgeți și aruncați marinada din fripturi. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 4 minute. Turn; ungeți cu marinată rezervată. se fierbe cu 4 minute mai mult, se unge des, sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP pentru mediu sau 170 CP pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Chianti, Montepulciano

Friptura de vânat funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Aceste vinuri roșii ușoare până la medii nu vor copleși carnea slabă și o vor face să aibă un gust mai puțin gamey. Ai putea încerca Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista