Fripturi De Vită La Grătar
Fripturile de vită la grătar necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 335 calorii, 50g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $6.53 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fripturi de vită, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, Fripturi De Vită Cu Carne De Vită, și Fripturi De Filet De Vită Luau.
Instrucțiuni
Pregătiți cărbunii sau un grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se încălzește la foc mediu, ceea ce va dura aproximativ 40 de minute pentru cărbune sau aproximativ 10 minute pentru un grătar cu gaz.
Tăiați marginea exterioară a grăsimii pe fripturi (cu excepția fripturilor de filet) în diagonală la intervale de 1 inch cu un cuțit ascuțit. Nu tăiați carnea, deoarece va permite sucurilor să se gătească și carnea de vită va deveni uscată.
Așezați carnea de vită pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 6 până la 8 minute pentru rib eye, 10 până la 12 minute pentru porterhouse și T-bone sau 13 până la 15 minute pentru filet și filet, întorcând carnea de vită o dată la jumătatea gătitului, până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul celei mai groase părți citește 63° pentru mediu-rar sau160 pentru coacere medie.
Se presară sare și piper.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.