Fripturi De Vinete
Fripturile de vinete necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 398 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, pătrunjel, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Fripturi Grecești De Vinete La Grătar, Fripturi de vinete prăjite cu brânză Gorgonzola, și Fripturi de vinete cu dovleac, roșii și ciuperci Rago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați împreună Worcestershire, sos de friptură, ulei de măsline, miere și oțet de cidru de mere. Condimentează cu sare și piper.
Uscați vinetele cu prosoape de hârtie. Cu o perie de patiserie aplicați sosul pe ambele părți ale vinetei.
Așezați rundele de vinete pe o tavă de foi prevăzută cu un suport.
Așezați tava sub broiler până când vinetele se rumenesc frumos, aproximativ 2 minute. Întoarceți feliile și așezați-le înapoi sub broiler pentru a rumeni cealaltă parte. Presărați generos parmezan proaspăt ras peste toate feliile.
Așezați înapoi sub broiler timp de 1 minut pentru a rumeni frumos brânza.
Se servește simplu sau se presară cu ierburi proaspăt tocate.