Fripturi De Vinete

Fripturi De Vinete
Fripturile de vinete necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 398 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, pătrunjel, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Fripturi Grecești De Vinete La Grătar, Fripturi de vinete prăjite cu brânză Gorgonzola, și Fripturi de vinete cu dovleac, roșii și ciuperci Rago pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic amestecați împreună Worcestershire, sos de friptură, ulei de măsline, miere și oțet de cidru de mere. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Uscați vinetele cu prosoape de hârtie. Cu o perie de patiserie aplicați sosul pe ambele părți ale vinetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Așezați rundele de vinete pe o tavă de foi prevăzută cu un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4
Așezați tava sub broiler până când vinetele se rumenesc frumos, aproximativ 2 minute. Întoarceți feliile și așezați-le înapoi sub broiler pentru a rumeni cealaltă parte. Presărați generos parmezan proaspăt ras peste toate feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
5
Așezați înapoi sub broiler timp de 1 minut pentru a rumeni frumos brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
6
Se servește simplu sau se presară cu ierburi proaspăt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista