Fripturi de Porterhouse la grătar cu salată verde mixtă
Fripturi de Porterhouse la grătar cu salată verde mixtă este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 181 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă, ulei de măsline, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Fripturi de Porterhouse la grătar cu salată verde mixtă, Fripturi De Porterhouse La Grătar, și Salată Verde Mixtă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pur și simplu anșoa cu oțet într-un blender. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent și amestecați până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron. Dacă pansamentul este prea gros, amestecați în apă câte 1 linguriță pentru a subția până la consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Fripturile se usucă și se condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
5
Încălziți o tigaie cu grătar cu ulei, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fripturi la grătar, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 14 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
6
Transferați fripturile într-o tigaie superficială și prăjiți-le în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee a introdus 2 inci în cea mai groasă parte a cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 125 F, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tava De Copt
Cuptor
7
Transferați fripturile pe o tăietură, rezervând sucuri de carne în tigaie și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie
8
Aruncați verdeața, pătrunjelul și măslinele cu suficient pansament pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
Verzii
Măsline
9
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Friptură
10
Stropiți cu sucuri de tigaie rezervate sau vinaigretă rămasă și serviți cu salată.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.