Fripturi de oase T cu sos de pătrunjel de usturoi

Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 320 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de ceapă eșalotă, sare, sare și piper, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi cu ochi de coaste la grătar cu unt de pătrunjel-usturoi, Fripturi cu ochi de coaste la grătar cu unt de pătrunjel-usturoi, și Fripturi de pește-spadă cu sos de lămâie-pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sos: în vasul de lucru al unui robot de bucătărie, combinați toate ingredientele sosului. Pulse până când amestecul este tocat fin.
Transferați amestecul într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați până la 3 zile.
Pentru fripturi: pulverizați grătarul cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți ambele părți ale fripturilor uniform cu ulei.
Se presară cu sare și piper. Grătați fripturile timp de 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați să stea 5 minute.
Se servește cu sosul de pătrunjel cu usturoi.