Fripturi cu usturoi și arpagic
Fripturi cu usturoi și arpagic este o garnitură care servește 4. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 458 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână arpagic, un bulb de usturoi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi noi zdrobiți cu usturoi și arpagic, Carne De Porc Cu Arpagic De Usturoi În Cupe De Salată, și Piure de cartofi cu lămâie, usturoi și arpagic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C.
Puneți cartofii noi într-o formă mică de prăjire. Rupeți un bulb întreg de usturoi în cuișoare și cuibăriți-le între cartofi. Punctați cu untul înmuiat, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și prăjiți timp de 30-40 de minute, întorcând o dată sau de două ori până când cartofii sunt aurii.
Se presară cu arpagic proaspăt tăiat sau tarhon și se servește cu usturoiul suculent stors din piele.