Friptura Guinness a lui Joel

Friptura Guinness a lui Joel
Friptura Guinness a lui Joel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 469 calorii, 50g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de fripturi de vită, vin, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură sănătoasă și plăcintă Guinness, Guinness-friptură de flanc marinată, și Friptură cu aragaz lent și plăcintă Guinness.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de sticlă sau vas de copt, amestecați vinul roșu, berea, sosul Worcestershire și sosul de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Vin RoșuVin Roșu
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Puneți fripturile în marinată, acoperiți și refrigerați cel puțin 24 de ore pentru a permite alcoolului să obțină carnea bună și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
AlcoolAlcool
FripturăFriptură
CarneCarne
3
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați fripturile pe un raft peste o tigaie. Aranjați raftul astfel încât fripturile să fie la aproximativ 5 centimetri distanță de sursa de căldură. Se fierbe timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă marinada într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe aproximativ 15 minute. Împingeți în mod repetat amestecul pentru a îndepărta proteinele (substanța spumoasă). Dacă nu faceți acest lucru, va avea un gust rău. Odată ce marinada a fost gătită pentru a îndepărta toate proteinele din carne și alcoolul, folosiți ca sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
AlcoolAlcool
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista