Friptura cu sos de soia Albert

Friptura cu sos de soia Albert
Albert ' s Soy Sauce Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 185 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură rotundă de top, usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, Taitei Cu Sos De Soia, și Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista