Frigider S ' mores mini prăjituri
Această rețetă face 30 de porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipsuri de ciocolată, frișcă, chipsuri de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați S ' mores mini prăjituri, S ' mores mini prăjituri, și Mini S ' mores pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 30 de mini căni de briose. Pulverizați pahare de hârtie cu spray de gătit. În castron mediu, așezați 3/4 cană chipsuri de ciocolată; pus deoparte.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/3 cană de frișcă și 1 lingură de unt la foc mediu, amestecând până când untul se topește și amestecul începe să fiarbă.
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată în castron; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați 3/4 cană marshmallows, 3/4 cană cereale Golden Grahams și 1/2 cană cacao puffs cereale; pliați ușor până când toate bucățile de cereale sunt acoperite.
Lingura de măsurare amestec lingură în fiecare ceașcă brioșă; apăsați ușor în cupe.
Într-un castron mic, așezați 2/3 cană chipsuri de ciocolată. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/3 cană de frișcă și 1 lingură de unt la foc mediu, amestecând până când untul se topește și amestecul începe să fiarbă.
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată în castron; se amestecă până se omogenizează.
Lingură ciocolată topită peste fiecare mini tort; blat neted cu cuțit de unt sau spatulă metalică offset. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Dacă doriți, decorați fiecare cu marshmallows miniaturale prăjite și cereale Grahams aurii zdrobite.