Înghețată De Bază Pentru Vin De Desert
Bază desert vin inghetata ar putea fi doar desert sunteți în căutarea pentru. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 480 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Cum se face înghețată fără putină.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, amestecați laptele, jumătate și jumătate și zahărul. Se amestecă adesea la foc mediu până când amestecul începe să se aburească și se formează bule la marginea tigaiei.
Într-un castron, bateți aproximativ 1/3 din amestecul de lapte fierbinte în ouă, apoi readuceți amestecul în tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand crema este suficient de groasa pentru a acoperi o lingura de metal cu un strat neted, catifelat, aproximativ 20 de minute. Imediat, puneți tigaia în apă cu gheață și amestecați des până când crema este ușor rece, aproximativ 10 minute sau până la rece, aproximativ 30 de minute. Sau acoperiți și răciți cremă rece cel puțin 3 sau până la 24 de ore.
Se amestecă vinul cu cremă și se toarnă într-un recipient de congelare pentru înghețată de 1 litru sau mai mare (cilindru auto-refrigerat sau congelat sau se utilizează 8 părți de gheață zdrobită la 1 parte de sare).
Înghețați conform instrucțiunilor producătorului sau până când dasher este dificil de rotit.
Serviți înghețată moale înghețată. Sau, dacă faceți înainte, împachetați înghețata într-un recipient congelator și congelați etanș până la 1 săptămână.
Adăugați 2 lingurițe de coajă de portocală rasă în amestecul de lapte înainte de încălzire. La crema răcită, adăugați 1 cană de vin muscat portocaliu. Când amestecul este parțial înghețat, adăugați 4 uncii de ciocolată dulce-amăruie sau semidulce tocată mărunt, apoi continuați conform instrucțiunilor. Face aproximativ 6 căni.
La 1/2 cană porție: 198 cal., 39% (77 cal.) din grăsime; 1g proteine;6G grăsime (6G sat.); 27G carbo (0g fibre); 45mg sodiu; 67mg chol.
Adăugați 1/2 linguriță de scorțișoară măcinată și 1 boabe de vanilie despicate (aproximativ 4 in. lung) la amestecul de lapte înainte de încălzire.
Îndepărtați boabele de vanilie din crema răcită; răzuiți semințele libere și readuceți-le la cremă împreună cu 1 cană de port. Înghețați conform instrucțiunilor. Face 4 cupe.
Pe 1/2-servire: 230 cal.; 31% (71 cal.) din grăsime; 2G proteine;9G grăsime (3G sat.); 27G carbo (0g fibre); 68mg sodiu; 100mg chol.
Adăugați 1 lingură de ghimbir proaspăt tocat în amestecul de lapte înainte de încălzire.
Se toarnă cremă răcită printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați ghimbirul. Se amestecă 1/2 cană sherry cremă și 1/3 cană ghimbir cristalizat tocat. Înghețați conform instrucțiunilor. Face 4 cupe.
La 1/2 cană porție: 241 cal., 29 %( 71 cal.) din grăsime; 2G proteine;9G grăsime (3G sat.); 34G carbo (0g fibre); 73mg sodiu; 100mg chol.