Frigarui de fructe de mare pe un pat de Chile-spanac de usturoi

Frigarui de fructe de mare pe un pat de Chile-spanac de usturoi
Frigarui de fructe de mare pe un pat de Chile-spanacul de usturoi durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 542 calorii, 90g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă 11,11 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână lămâi, pește durabil, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Thai Verde Chile Se amestecă prăji pe pat de salată mărunțită, Ravioli cu fructe de mare, spanac și ciuperci în sos de cremă de usturoi, și Pește Peste Un Pat De Spanac.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Infilați creveții, peștele și scoicile pe 4 frigarui metalice, alternându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Stropiți cu EVOO pentru a acoperi și presărați cu puțină sare de mare și piper. Se fierbe, întorcându-se ocazional, până când este ferm și opac, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
4
Între timp, încălziți 3 linguri EVOO într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoiul și ardeiul iute și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați spanacul, câteva pumni la un moment dat și gătiți până se ofilesc. Condimentează cu sare, piper și puțină nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Aranjați spanacul pe un platou de servire. Se acoperă cu frigarui de fructe de mare și se toarnă spanacul și fructele de mare cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodegas Naveran Dama Cava. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și crocant. Proprietatea Naver Electronn produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cava-urile făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M. Champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător de Cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter strălucitor, strălucitor, care taie prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista