Frigarui De Ciuperci-Scoici
Această rețetă servește 14. Dacă 79 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., frigarui de ciuperci-scoici ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 153 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, scoici de dafin, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Frigarui De Somon Si Scoici Cu Romesco, Frigarui picant de creveți și scoici, și Frigarui De Scoici Mango Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.linie tigaie de 15x10x1 inci cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mediu, amestecați sucul de portocale, zahărul brun, coaja de portocală, ghimbirul și usturoiul.
Adăugați scoici; aruncați pentru a acoperi.
Așezați 1 scoică în fiecare capac de ciuperci. Înfășurați fiecare cu 1 felie de slănină, închizând Scoica. Asigurați-vă cu scobitoare. Se înmoaie în amestec de suc de portocale; se pune în tigaie.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede și scoicile sunt opace. Dacă doriți, înlocuiți fiecare scobitoare cu o frigăruie de lemn de 4 inci.