Frigarui de ardei si busuioc prajit
Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 53 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de vinaigrette, ardei prăjiți, brânză mozzarella Polly-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Frigarui de pui si ardei rosu prajit, Feta, ardei prăjit și brioșe de busuioc, și Bruschetta De Ardei Prăjiți, Feta Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Infilați toate ingredientele, cu excepția pansamentului pe 16 frigarui mici de lemn sau scobitori.
Se pune într-un vas de mică adâncime.
Adăugați pansament; întoarceți frigarui pentru a acoperi uniform ingredientele cu pansament.
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 min. pentru a marina, întorcându-se ocazional.
Scoateți frigarui din marinată chiar înainte de servire; aruncați marinada.