Frigarui asiatice de vita
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Frigaruile asiatice de vita ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. O porție conține 190 de calorii , 26 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 2,33 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 763 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Dacă aveți la îndemână sherry, friptură de flanc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 85% , ceea ce este super. Rețete similare includ frigărui asiatice de vită , frigărui asiatice de vită (sau friptură întreagă) și frigărui asiatice de friptură .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul hoisin, sherry, sosul de soia, sosul barbeque, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul.
Tăiați friptura de flanc peste cereale pe diagonală în felii de 1/4 inch.
Puneți feliile într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon.
Se toarnă amestecul de sos hoisin peste felii și se amestecă bine. Dați la frigider 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar de exterior pentru căldură mare. Aruncați marinata și puneți friptura pe frigărui.
Unge gratarul cu ulei. Frigaruile la gratar 3 minute pe fiecare parte sau pana la nivelul dorit.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Biltmore Estate Riesling. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Biltmore Estate Riesling]()
Biltmore Estate Riesling
Frumos echilibrat cu arome dulci de caise, arome ușoare de miere și un final crocant.