Fried Plantains
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Plantanele prăjite. Această rețetă servește 13. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Dacă aveți la îndemână topping, unt, pătlagină și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătlagină prăjită cu nucă de cocos, Pătlagine prăjite cu căldură dulce, și Ropa Vieja Cu Pătlagină Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se Topește 1 Lingură. din unt în tigaie medie la foc mediu. Gatiti jumatate din plantain 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați cu restul de 1 lingură. unt și pătlagină.
Combinați smântâna, toppingul bătut, zahărul și scorțișoara într-un castron mic.
Serviți plantainele cu sos dulce de smântână.