Fried Plantains

Fried Plantains
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Plantanele prăjite. Această rețetă servește 13. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Dacă aveți la îndemână topping, unt, pătlagină și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătlagină prăjită cu nucă de cocos, Pătlagine prăjite cu căldură dulce, și Ropa Vieja Cu Pătlagină Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se Topește 1 Lingură. din unt în tigaie medie la foc mediu. Gatiti jumatate din plantain 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați cu restul de 1 lingură. unt și pătlagină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați smântâna, toppingul bătut, zahărul și scorțișoara într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Serviți plantainele cu sos dulce de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții13
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista